Lønnsom dugnad

I klubben vår har vi i mange år solgt diverse ting for å tjene penger til forbundet. Det er mange forskjellige ting man kan selge. Vi har testet med salami, sokker, bambusklær og mange flere ting. Men nå har vi funnet det vi synes er lettest å selge: nemlig mikrofiberkluter.

Vi har funnet de optimale produktene for lønnsom dugnad sammen med FibGreen . Plutene er pakket i en fin gaveeske som inneholder 10 filler. For hver boks vi selger tjener vi 100 SEK. De pengene går direkte til klubbens ungdomsaktiviteter og pengene trengs virkelig der. Forrige måned solgte vi 100 pakker, så det ble 10 000 SEK direkte inn i bedriften.

Fordeler med å selge fra FibGreen

Det er mange fordeler med å selge fra FibGreen . Når vi bestiller nye pakker, mottar vi dem innen få dager. Disse har vi med oss når vi er ute og selger. Kundene trenger ikke bestille noe og mottar produktet etter flere uker, men får fillene rett i hånden. Det forenkler virkelig salget .

En annen fordel er at alle bruker filler. Pakkene inneholder filler til mange forskjellige formål. Hver pakke koster SEK 200 for kunden og det er en veldig god pris. Derfor er fillene veldig enkle å selge.

Vi kan også gå ut på sosiale medier og flagge for salget vårt. Da kan vi få bestillinger direkte via f.eks Facebook.

Hvorfor vi gjør dette frivillige arbeidet

Å drive forening koster mye penger og foreninger får i dag ikke like mye midler. Derfor må vi liksom få tak i pengene. Det er selvfølgelig mange forskjellige måter å tjene penger for klubben på. Men uansett hvilken vei vi velger, handler det om dugnad.

Andre foreninger selger billetter, arrangerer loppemarked mm. Vi har gjort dette før, men har senere gått over til å selge forskjellige produkter. Det gir maksimalt utbytte hvis du tenker på hvor mye arbeid du må legge ned.

Lukket for kommentarer.