En vibrerende penisring

Liker du sexleketøy og ting som kan øke gleden når du og partneren din har sex. Da synes jeg du burde prøve en vibrerende penisring. Egentlig er en penisring med vibrator et enkelt lite sexleketøy, men det kan gi stor glede for begge parter.

Penisringer brukes til å gi mannen en hardere ereksjon som varer lenger. Dette gjelder også en vibrerende penisring. Men gjennom vibrasjonene kan både mannen og kvinnen ha større glede.

Den delen som vibrerer stikker litt ut fra penisringen og kan deretter stimulere kvinnen på akkurat riktig sted.

Mange kvinner synes det er vanskelig å få orgasme under normalt samleie, men trenger også direkte stimulering av klitoris for å nå ekstase. I slike tilfeller kan en penisring med vibrator gi denne stimuleringen slik at kvinnen også kan få en orgasme under samleie.

Bestill vibrerende penisring online

Det er vanligvis enklest å bestille penisringen online. Mange steder er det ingen butikker som selger sexleketøy.

Men heldigvis er det mange nettbutikker som selger sexleketøy på nettet. Der finner du penisringer og andre morsomme ting. Selv nettbutikker som selger kondomer eller apotekprodukter har vanligvis vibrerende penisringer i området.

Når du bestiller fra nettsteder med sexleketøy eller kondom, får du nesten alltid leveransen i en diskret pakke. Selv om jeg ikke selv er utsmykket eller redd for å handle i vanlige butikker, føles det fortsatt bedre med e-handel og diskrete pakker.

Hva koster en vibrerende penisring?

Du kan kjøpe en billig penisring med en vibrator for under femti, men hvis du vil ha en mer overdådig modell, vil de selvfølgelig koste mer.

Å teste med en billig, litt enklere modell kan være bra. Hvis det ikke fungerer, har du ikke kastet bort så mye penger.